BEST Tampere

 

BEST Tampere ry on Tampereen ylioppilaskunnan eli TREYn piirissä toimiva yhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota kansainvälistymismahdollisuuksia Tampereen yliopiston opiskelijoille. Olemme yksi BEST:n eli Board of European Students of Technology -opiskelijajärjestön 96 eurooppalaisesta paikallisryhmästä ja toimimme tiiviissä yhteistyössä muiden paikallisryhmien kanssa.

BEST:n keskeistä toimintaa ovat paikallisryhmien järjestämät teknologia-aiheiset kurssit, joille voivat hakea Tampereen yliopiston tekniikan alojen, arkkitehtuurin ja luonnontieteiden opiskelijat. Lisäksi olemme vuodesta 1995 järjestäneet Tampereella kansainvälisen kurssin, johon saapuu vuosittain noin 22–25 opiskelijaa muista jäsenyliopistoistamme. Kurssit järjestetään yhteistyössä Tampereen yliopiston yksiköiden kanssa.

Jäsenemme osallistuvat säännöllisesti BEST:n sisäisiin tapahtumiin ulkomailla ja jäsenillämme on mahdollisuus osallistua kansainvälisiin workshopeihin sekä vapaa-ajan tapahtumiin yhteistyöyliopistoissamme. Luonnollisesti BEST Tampere järjestää myös jäsenistönsä kesken kaikkea kivaa, kuten elokuva- ja saunailtoja. Toimintaamme ovat tervetulleita mukaan kaikki kansainvälistymisestä kiinnostuneet Tampereen yliopiston tekniikan alan, arkkitehtuurin ja luonnontieteiden opiskelijat!