Snow Football Tournament

Etunurtsin upottavassa ja uuvuttavassa lumihangessa pelattava legendaarisen perinteinen Snow Football Tournament on järjestetty perinteisesti talviliikuntaviikolla helmi-maaliskuussa. Näin on myös tänä vuonna! Kerää joukkue ja tule sinäkin rämpimään ja potkimaan itsesi iloiseksi! Parhaat joukkueet palkitaan ruhtinaallisesti ja huonomminkin pärjänneet pääsevät turnauksen jälkeen saunaan.

lumifutis1

Ilmoita joukkueesi osoitteeseen best(ät)tut.fi. Ilmoita viestissä nimesi ja puhelinnumerosi, joukkueesi nimi sekä joukkueen jäsenten nimet. Osallistumismaksun 5 euroa voit maksaa tilille FI50 1439 3500 0868 82.

Turnauksen säännöt: 

lumifutis2

Peliaika: 2 x 5 min, Finaalissa 2 x 5 min

Joukkueesta neljä (4) pelaajaa kentällä kerrallaan. Vaihtomiehiä(-naisia) saa olla, lentävät vaihdot.

Maalivahteja ei ole. (Kukaan ei saa olla kahta metriä lähempänä maalia yli kolmea sekuntia.)

Paitsioita ei ole.

lumifutis3

Pallon mennessä sivu- tai päätyrajan yli tulee sisäänpotku, joka ei saa mennä suoraan maaliin.

Rikkeistä tuomitaan poikkeuksetta vapaapotku, joka ei saa mennä suoraan maaliin. Kuitenkin mikäli alin pelaaja koskee kädellä palloon tai muuten selvä maalipaikka estetään rikkeellä, niin tuomitaan rangaistuspotku. Rangaistuspotku suoritetaan keskiviivalta tyhjään maaliin.

lumifutis4

Nastoitetut kengät on kielletty yleisen turvallisuuden takia.

Pistelasku: Voitosta 3 pistettä, tasapelistä 1 piste.

Alkulohkojen paremmuus määräytyy ensisijaisesti pisteillä. Mikäli pisteet ovat tasan, niin sen jälkeen tarkastellaan keskinäistä ottelua, jonka jälkeen maalieroa ja tehtyjä maaleja. Mikäli tämän jälkeen vielä tilanne on tasan, niin pelataan uusintapeli (1 x 5 min), jonka jälkeen rangaistuspotkukilpailu.

Finaali: Finaalissa tilanteen ollessa tasan peliajan päättyessä, pelataan jatkoaikaa kunnes toinen tekee maalin ja voittaa näin ollen äkkikuolemalla pelin.

 

lumifutis5 lumifutis6

Kuvat: Tomi Nihtilä