Miksi hakea kursseille?

BEST:n kurssit ovat loistava tapa päästä ulkomaille hyvin edullisesti, viettää upeaa aikaa erimaalaisten tekniikan opiskelijoiden kanssa sekä oppia siinä sivussa.

 

Kurssit kestävät 6-16 päivää. Hinnaltaan ne ovat maksimissaan 45  euroa kattaen sekä akateemisen opetuksen, majoituksen, ruokailun kuin iltaohjelmankin. Päivät rakentuvat luennoista, ekskursioista ja muusta opetuksesta. Illat taas ovat täynnä hauskaa ohjelmaa teemabileistä ja pubirundeista erilaisiin kisailuihin ja paikalliseen kulttuuriin tutustumiseen. Juhlia riittää joka illalle.

Eka_kuva

Järjestäjät ovat suunnilleen samanikäisiä opiskelijoita, jotka osaavat näyttää paikasta muutakin kuin pakolliset turistinähtävyydet. Kursseja voi saada myös hyväksytyksi osaksi opintoja, eli niistä voi saada opintopisteitä. BEST:n kurssit ovat lyhytkestoisuuden vuoksi oiva valinta sellaisille ihmisille, joilla ei ole mahdollisuutta lähteä opiskelijavaihtoon. Toisaalta vaihtoon aikoville kurssit toimivat erinomaisena preppauksena, onhan vaihtoelämäkin suurimmalta osin ajanviettoa muiden kansalaisuuksien kanssa.