BEST Tampere


BEST Tampere, virallisemmin BEST-TTYY on Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan alayhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota kansainvälistymismahdollisuuksia yliopistomme opiskelijoille. Olemme yksi BEST:n 94 eurooppalaisesta paikallisryhmästä ja toimimme tiiviissä yhteistyössä muiden paikallisryhmien kanssa.

BEST:n keskeistä toimintaa ovat paikallisryhmien järjestämät teknologia-aiheiset kurssit, joille voivat hakea kaikki TTY:n opiskelijat. Lisäksi olemme vuodesta 1995 järjestäneet Tampereella kansainvälisen kesäkurssin, johon saapuu vuosittain 24 opiskelijaa muista jäsenyliopistoistamme. Kurssit järjestetään yhteistyössä Tampereen teknillisen yliopiston laitosten kanssa.

Akateemisten kurssien lisäksi järjestämme myös pelkästään TTY:n opiskelijoille suunnattua toimintaa, kuten jokatalvisen Snow Football – turnauksen. Lisäksi osallistumme säännöllisesti BEST:n sisäisiin tapahtumiin ulkomailla ja jäsenillämme on mahdollisuus osallistua kansainvälisiin workshopeihin sekä vapaa-ajan tapahtumiin yhteistyöyliopistoissamme. Luonnollisesti BEST Tampere järjestää myös jäsenistönsä kesken kaikkea kivaa, kuten elokuva- ja saunailtoja. Toimintaamme ovat tervetulleita mukaan kaikki kansainvälistymisestä kiinnostuneet TTY:n opiskelijat!